Curs de Belles Arts

Kids i Juvenil

Hola! Benvingut/da al meu espai preferit que espere que es convertisca en el teu ben prompte. M’encanta veure com l’artista gaudeix de l’escola, per això treballem de valent cada dia i amb molta il·lusió que t’unisques a nosaltres.

Espere que el teu pas per ací, siga llarg o curt, t’aporte una experiència molt bona, aprengues molt i faces amics/gues nous. Jo tinc ganes de conéixer-te i descobrir aquell/a artista que portes dins per potenciar-ho tot el que es puga, però per això he creat unes normes que ens ajudaran a fer que la feina siga una mica més fàcil i assegurar un bon servei i funcionament de les classes. Tenim moltes coses bones i facilitats per a oferir-te, però per això necessitem la teua col·laboració i compromís, així et puc garantir el servei que et mereixes.

Sabem que els papis porteu una vida molt atrafegada i per això no fem reunions ni res presencial, per això vos enviem tota la info per via digital. Només vos demanem 5 minuts del vostre temps perquè vos la llegiu i així evitar mals entesos futurs que encara que sabem que no és intencionat, ens pot deixar amb mal sabor de boca.

Ara sí! Comença la teua etapa creativa.

Ens veiem ben prompte!

Horari i Grups

El curs és de setembre a juny, encara que el termini d’inscripció està obert tot l’any subjecte a disponibilitat de places.

Fem horari escolar; és a dir, que no hi ha classes quan hi ha vacances escolars, però en seu lloc oferim un servei a part als matins de 9.30 h a 13.30 h (Escoleta Artística de Nadal, de Pasqua i d’Estiu).

Recuperacions:

Festius: els festius no es recuperen.

Ponts: no fem ponts.

Faltes de l’alumnat: si per qualsevol motiu l’alumne/a faltarà, no importa el motiu mentre s’avise amb antelació i no passada la classe. Aquesta es pot recuperar acordant el dia amb el centre.

Normativa del centre

Important!

El primer és gravar el número de telèfon de l’escola a l’agenda del teu dispositiu mòbil perquè et puguen arribar totes les notificacions importants que enviem durant el curs i et pugues assabentar de tot

Mesures COVID: es prendran totes les mesures anti-COVID vigents i recomanades per la Generalitat i el Ministeri de Sanitat.

Grups

Els grups estan dividits per edats i amb un programa diferent.

Torns

Si en algun moment prefereixes canviar de torn per motius personals i no hi haguera plaça disponible, et posarem en llista d’espera preferent per ser ja alumne/a davant dels no inscrits/es.

Inscripció

La reserva de plaça per a la incorporació al nou curs es fa mitjançant el pagament de la matrícula. Aquesta inclou: la reserva, la matrícula i el material.

D’aquesta forma, al setembre només s’abonarà la mensualitat. En fer-la al juny, hi haurà un descompte (de 40 € a 35 €).

L’alumnat ja inscrit durant el curs anterior, pot reservar via WhatsApp i tindrà sempre un 50% de descompte en la reserva, quedant-se la matrícula en 20 € (si no es paga al juny la reserva, es carregarà a setembre en la primera mensualitat si hi ha plaça).

Al començament del curs, s’informarà dels festius que corresponen amb el calendari escolar, a més de les normatives i funcionament del centre amb la programació del curs.

PAGAMENT DE LA RESERVA

Alumnat nou:

Les famílies que confirmen la plaça (omplint el formulari online facilitat) abonaran la matrícula abans de juliol.

Alumnat de l’escola:

Es farà un càrrec de 20 € a juliol corresponent a la matrícula amb un 50% de descompte per ser alumne/a ja inscrit.

DLDMDXDJDV
17.15h
18.45h
Kids G2Kids G1Kids G3Kids G2Kids G3
18.45h
20.15h
JUVKids G2Kids G3JUV
Kids G1: de 5 a 7 anys
Kids G2: de 7 a 10 anys
Kids G3: de 10 a 14 anys
JUV: juvenil, de 13 a 18 anys

Preus i inscripció

Matrícula: 40 €

2 dies setmanals: 83 € / mes

1 dia a la setmana: 45 € / mes

1h30m de classe.

15% descompte per 2n germà/na.

Classe de prova gratis.

Inscripció:

S’abonaran les mensualitats per domiciliació bancària a primers de mes emplenant la fitxa d’inscripció de l’alumne via online, nosaltres vos passem l’enllaç de la fitxa per formalitzar la matrícula per WhatsApp. També la pots trobar ací.

La plaça s’assegura quan s’abona la matrícula per Bizum o transferència bancària. Si deixeu d’assistir a classes i no s’avisa que es tracta d’una baixa, la mensualitat es carregarà igualment. Si es dona de baixa avís previ, aquest perd la plaça amb la conseqüència que si volgués reprendre les classes més endavant, haurà de tornar a abonar la matrícula d’inscripció. La matrícula és gratuïta per a cursos consecutius sense donar-se de baixa.

Mensualitat:

El preu és tancat, és a dir que si un mes, per exemple, només cauen dues classes pels festius, s’abona igualment els 40 € (són 40 € mensuals per un total de 34 classes al curs, no per 4 classes al mes). Fins i tot segons l’any, hi ha ocasions que arriben a fer 36 classes; és a dir, dues més extres.

Materials:

Tots els materials van inclosos menys els llenços. El llenç de final de curs el demanarem al seu moment per notificació.

Descomptes del 15%:

Recorda que fem descomptes al segon germà i família nombrosa*.

*En el cas de família nombrosa és imprescindible aportar el document corresponent.

Metodologia

Kids G1 (de 5 a 7 anys)
Kids G2 (de 7 a 10 anys)
Kids G3 (de 10 a 14 anys)
JUV (juvenil, de 13 a 18 anys)

Programa d’experimentació.

Es fan activitats guiades i fomenten l’autonomia amb els materials i l’elecció de l’activitat en conjunt. Tindrem per triar en un dossier que anirà per colors i cada color pertanyerà a una tècnica i disciplina perquè molts encara no saben llegir i els és més fàcil i divertit.

És un programa que està enfocat com a primera presa de contacte primerenca amb l’art i les possibilitats tècniques. El que fem és iniciar-los en conceptes bàsics del dibuix, la pintura, l’escultura (modelat) i la història de l’art en forma de conte i molt lúdic per familiaritzar-se amb els corrents i els artistes més rellevants de l’art, tant antics com contemporanis.

Volem que experimenten i es divertisquen sense estar lligats i pressionats per unes normes acadèmiques massa estrictes perquè encara són molt menuts i no estan preparats ni són prou madurs per a comprendre conceptes tan complexos.

Programa mixt.

Aquest grupet segueix un programa similar entre el de l’1 i el del 3 com a transició, ja que ara són més madurs que els primers, però encara no tenen la capacitat de comprensió dels del grup següent, per tant és un programa “pont” que els servirà per a anar endinsant-se a poc a poc en tècniques més exigents però molt divertides familiaritzant-s’hi sense que resulte massa pesat. S’aprén mitjançant petits reptes artístics.

Programa d’iniciació primerenca a les Belles Arts.

El curs està dividit en tres seccions, és a dir, per disciplines artístiques, les més bàsiques i importants per a l’aprenentatge de les arts acadèmiques barrejat amb les més contemporànies: dibuix, escultura o volum i pintura.

Dins de cadascuna es desenvoluparan les diferents tècniques i temàtiques acompanyades del suport d’unitats didàctiques d’història de l’art molt lúdiques. Es pretén crear una bona base per quan arribe l’edat més difícil a l’hora de decidir el que un vol fer (grup juvenil/adolescència) poder estar preparat en cas de decidir un futur acadèmic on el dibuix i la visió espacial siguen imprescindibles. En el cas de decidir continuar ja siga per estudis com per hobby en aquest punt de preparació ja estaran al moment perfecte per iniciar experimentació plàstica més profundament en altres disciplines com puga ser l’art digital, disseny gràfic, il·lustració, animació 3D, disseny de moda… o reforçar més alguna tècnica i temàtica complexa com ho és el retrat i la figura humana.

Programa de desenvolupament per a projecte personal.

Aquest curs es desenvoluparà un projecte més personal, sempre amb guia i algunes pautes de suport combinant tècnica amb creativitat, es treballen temàtiques més complicades com el retrat i la figura humana.

Top