Nova web i nom

Hola, benvinguts a la nova web amb canvi de nom inclòs. Això és degut al fet que durant un temps he vist que ja hi havia molts “Pintar-te” i per això fer-ho m’ha semblat bona idea, a més de poc creatiu seguir amb aquest nom. El ninotet de l’escola va néixer de la meua signatura de quadres: el cap, és a dir l’ull, és l’O de la meua inicial “Olga” i les pestanyes són els tres palets de la inicial del meu cognom “Esteban”, per tant aquest canvi de nom deriva just a això, al meu nom complet per recolzar-ho. Aquest nom és Olga Esteban – Escola d’Art. Potser no és gaire original, però és justament el que representa el ninotet que alhora em representa a mi i a la filosofia del meu projecte d’ensenyament. És la meua firma i un ull, la vista, aprendre a veure és el secret més important per aprendre a dibuixar i pintar. Cada mestre té el seu llibret i el meu se centra principalment a ensenyar a veure a través de l’encaix.

Top